středa 31. března 2010

Sigurt (Rozhovor)

Ahoj Peter. Jak se ti v poslední době daří? Klape všechno tak jak má?


Zdravim, ale ano vsetko je v najlepsoum poriadku :)


Můžeš se na našim čtenářum trochu představit. Přece jenom je ještě spousta lidí, kteří

neměli tu možnost tvou tvorbu zaznamenat, což si myslím je strašná škoda, protože tvůj sound je natolik specifický, a neotřelý, že by si tvé věci, podle mě zasloužili mnohem větší ohlas.

Takže od začátku, jak a kdy ses dostal k produkování a jaký základ pro tvou současnou tvorbu ti dala tvá dřívější zkušenost s hraním v rockové kapele.


Produkovaniu dnb sa venujem cca 3-4 roky ale hudbe sa intenzivnejsie venujem od 15tich kedy som zacal brat hodiny hry na gitaru a predtym to boli este samozrejme casio syntaciki J . Prebehli aj nejake tie pokusi o zalozenie kapely ale nejaku vyznamu odozvu to nikdy nezaznamenalo.


Po několika releasech na pražském Vodkaredbull Records ti konečně vyšla placka na Urban Chemistry Recordings. Ted navíc, pro tentýž label, udělala dvojice Indivision, které jsme už na našich stránkách představovali dříve, skvělý remix tvého tracku Colorful. Znamená to tedy že nové věci, jako například Superhighway vyjdou právě na Urban Chemistry?


Ano, vacsina mojich trackov vysla na Vodkarebull Records kam pravdepodobne pojdu aj nejake dalsie veci tanecnejsieho razenia. Ale pravdou je ze najlepsie sa dari prave Colorful , ktory vysiel ako digitalny realease na UCR , za co vdacim aj djs z bassdrive.com (Dfunk a spol ) , vdaka ktorym zacal track dobre rotovat a objavovat sa v tracklistoch. Co sa tyka najnovsieho tracku Superhighway tak ten je predbezne dohodnuty pre slovensky ,myslim velmi kvalitny label ktory sa oplati sledovat dephrecords , kde by sa mal objavit vramci pripravovanej kompilacie.


Když už jsem zmínil Indivision, vyjádřili se k tvému tracku více než pochvalně. Máš z toho radost a jak se ti jejich remix líbí?:)


Remix je myslim celkom vydareny, vokaly od Jett tomu dali uplne iny rozmer a aj odozvy na track su pozitivne.


Jaké máš vlastně plány do budoucna? Makáš na nových věcech, a jak se ti daří skloubit produkování a volný čas?


Co sa tyka novych veci tak skusame dat nieco dokopy s Indivision , dalej je tu spolupraca s velmi talentovanym mc a vokalistom , ktori si hovori Mc Fava takze sam som zvedavy co z toho bude. A toho volneho casu nazvys naozaj velmi nieje :)


Můžeš se s námi podělit o tvou současnou TOP 5?


Popravde dnb scenu az tak nesludujem ale tu je par trackov , ktore ma celkovo zaujali

Blu Mar Ten – Believe Me

Netsky – I Refuse

Alix Perez – Forsaken

Seba feat. Kristy Hawksham – Face to face

Lenzman - Rags to Riches

Díky Peter za rozhovor, je mi jasné, že o tobě ještě uslyšíme. Ať se ti daří!


Indivision: V podstatě jsme chtěli udělat trochu více tanečnější verzi, něco co by v klubech přímo zářilo. Samotný remix byl celkem příjemně jednoduchá zaležitost. Originál byl totiž už masterpiece sám o sobě.
A to že jsme dali tenhle track volně ke stažení, znamená pouze to, že nemáme potřebu vydávat každou svou věc. Free tracky jsou navíc výborným způsobem, jak se trošku zpropagovat.Uplně první track co jsme dali volně ke stažení (Final Departure) měl přes 2800 downloadů. To jsme opravdu nečekali! Tenhle track má zatím přes 1200 stáhnutí, což také není špatné!


SIGURT - Colorful (Indivision rmx ft. Jett)



Žádné komentáře: