pátek 8. ledna 2010

S.P.Y. Kmag interview (+ Mix)

Originální rozhovor najdete ZDE

S.P.Y bude mít v příštích pár měsících porci nových releasů, takže jsme ho přesvědčili, aby pro nás udělal guest mix plný exkluzivních dubs, od jmen jako např. Nu:Tone, Breakage, Q Project, A-Sides a C.A.B.L.E, mrkněte na to...

Kmag: Jako producent, si měl rok 2009 neuvěřitelně plodný, s releasy mimojiné na Soul:r nebo Metalheadz. Bylo pro tebe náročné, rodělit si volný čas na práci ve studiu, s plně nabitým rozvrhem jako DJ?


S.P.Y: Občas je to trošku náročné, ale vždy cestuji se svým loptopem, navíc s veškerým softwarem a samply, které potřebuji k produkování. Taky si zapisuji různé věci, které mě napadnou na rozličných místech. Potom, když už jsem zpátky ve studiu, vše co musím udělat je poslechnout si tyhle střípky a dokončit ty, které se mi líbí. 


Kmag: Jaké jsou tvé plány na rok 2010 a na které releasy se můžeme, od tebe těšit?


S.P.Y: Chtěl bych se zaměřit na produkci mého alba a dělat stále více kolaborací a remixů, jako tomu bylo v roce 2009. Co se týče budoucích releasů, tak mám pár kolaborací s Total Science na Metalheadz a Shogun Audio. S Markym, máme okolo šesti tracků, a stále se rozhodujeme co s nima provedem, a navíc nám vyjde v dubnu vinyl na Digital Soundboy.

Co se týká mé sólové produkce, tak jsem zrovna upsal nový track na Ram Records, jenž vyjde pravděpodobně na kompilačním EP. Taky mi vyjde, na přelomu února a března, EP na Innerground. Na příštích pár měsíců, jsou naplánovany tři různé singly na Spearhead Records, C.I.A. a Metalheadz, plus ještě singl z mého dalšího projektu se Spinbackem z Total Science, jménem (8 bits), jenž vyjde na Digital Soundboy.


Kmag: V současné době si s DJ Markym dokončil remix tracku od Deadmau5. Pověz nám jak jste se k tomu dostali...


S.P.Y: Markyho manager obdržel požadavek, abychom udělali remix tracku Strobe od Deadmau5 - termín dokončení byl dost náročný, navíc jsme cítili obrovský tlak, kvůli perfektním remixům od jmen, jako J Majik nebo Sub Focus. Takže jsme se rozhodli vydat se naprosto opačným směrem, než byli tyhle remixy, a udělali jsme něco více tech a undergroundového. No a líbilo se to.


Kmag: Také si úzce spolupracoval s Total Science a Riyou. Upřednostňuješ spíše formu spolupráce, a máš už nějaké plány na další kolaborace, v budoucnu?


S.P.Y: Opravdu mám rád, když mohu pracovat sám ve studiu, ale myslím si, že kolaborace jsou přínosem, obzvlášť pokud si s producentem, s kterým spolupracujete, rozumíte. V současnosti pracuji na několika kolaboracích s ostatními producenty, jako například Jubei, Marcus Intalex, D.Kay a Rawfull, Nymfo nebo Logistics. Vždy jsem ochotný vytvářet nové kolaborace s různými producenty a zpěváky, myslím že je to ten nejlepší způsob, jak se stále zdokonalovat.


Kmag: Máš nějaké oblíbené místa, která si, jako Dj, navštívil a kam se chystáš v brzké době?


S.P.Y: Zrovna jsem se vrátil z mého prvního výletu v Austrálii a z Nového Zélandu, a musím přiznat, že to bylo úžasné, a zrovna teď tyhle místa, patří k mým nejoblíbenějším, ale v podstatě všude kde jsem hrál, se mi líbilo. Momentálně se těším, až navštívím Japonsko a Ameriku.

Tracklisting
Krakota & Judda - Solid Shout - DUB
S.P.Y - Dark Age - C.I.A. Records
FD & Script - White Horse - C.I.A. Records DUB
S.P.Y - System Crash - DUB
S.P.Y - Alone - Inneractive Records DUB
S.P.Y - Go With The Flow - Ram Records DUB
S.P.Y - Xenomorph - DUB
Total Science & S.P.Y - Legion - Metalheadz DUB
S.P.Y - Favela - Metalheadz DUB
Expect - Anonymous dubs - DUB
Judda - Pressure Plate - DUB
S.P.Y - The Boy Who Cried Wolf - 31 Records Dub
Raiden & Khanage - King Stays King - Offkey DUB
Sabre & Ulterior Motive - Barefoot - Critical DUB
Spirit - All I Need (Anile remix) - DUB
Breakage - Foundation - Digital Soundboy DUB
MIST feat. DRS - Clockwork - Soul:r
Total Science & S.P.Y - Gangsta - Shogun Audio DUB
A-Sides feat. MC Fats - Rebel Rouser - DUB
IllSkilz - Black Rabbit - Critical
Q Project - Move On - DUB
C.A.B.L.E - So Real - Creative Source DUB
S.P.Y - Feel the Music - Spearhead Records
Nu:Tone - The First Time - Hospital DUB

STAHUJ

Žádné komentáře: